Треньорът на националния отбор по класическа борба Армен Назарян постави

...
Треньорът на националния отбор по класическа борба Армен Назарян постави
Коментари Харесай

Легендата в борбата Армен Назарян: Искам поне 2-3 олимпийски квоти

Треньорът на националния тим по класическа битка Армен Назарян сложи съществени цели за идните олимпийски квалификации. Той изиска най-малко две или три квоти от състезателите.

“Желанието ни е най-малко за толкоз участници на в Токио, призна пред “България Днес” легендата. - Ще е по-добре и още повече да спечелим. Ако момчетата не съумеят да вземат, ще взема аз да облека трикото.”

Шегите на Назарян завършват на подготвителния тепих в Тетевен. В идващите няколко дни най-хубавите български класици ще насочат подготовката си за европейското състезание в Рим (Ит).

“Момчетата са доста добре. Нямаме травми, единствено няколко борци пипнаха грип, само че се оправят, описа Назарян. - Имам подозрение за титулярите единствено в едно категория. Ще направя преборване сред Даниел Александров и Светослав Николов в категория до 82 кг.”

Назарян ще разчита на потвърдени имена като Айк Мнацаканян, Тарек Абделслам, Кирил Милов и капитана Иво Ангелов.

“Отиваме с цялостен тим на европейското състезание, призна Назарян. - Има още да работим върху формата.”

Двукратният олимпийски първенец тренира и своя наследник Едмонд Назарян, който предходната седмица дебютира при мъжете по впечатляващ метод. 18-годишният гений стана държавен първенец и даже взе специфичен приз за най-хубав герой.

“В момента се готви с нас. Ако се усеща добре, ще го пуснем на европейското състезание, тъй като за него няма кой знае какъв брой шампионати, добави Армен Назарян. - Не бързаме с него. Важното е да привиква с мъжете.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР