Треньорът на националния отбор на България по плажен футбол Симеон

...
Треньорът на националния отбор на България по плажен футбол Симеон
Коментари Харесай

Треньорът на България отива в Дубай за края на сезона в плажния футбол

Треньорът на националния тим на България по плажен футбол Симеон Христов ще бъде част от последния за сезона огромен шампионат - Междуконтиненталната купа в Дубай. Той получи покана от уредниците и ще съставлява страната ни на събитията, които ще съпътстват шампионата.

 
Освен, че ще изгледа срещите от конкуренцията за последния за годината трофей в бийч сокъра на интернационално равнище, той ще посети и всички мероприятия, върхът на които ще е е грандиозната гала-вечер, на която ще станат ясни най-хубавите играчи и треньори през сезона и призьорите в останалите категории на международната федерация. Събитието е от 6 до 10 ноември.
В Дубай ще се вземат значими решения за престоящия сезон в плажния футбол, който се чака да бъде най-натовареният в историята на този спорт. Догодина има няколко изключителни събития, като гвоздеят ще бъде международното състезание в Парагвай. Европейската олимпиада в Минск и първите в историята плажни игри в Сан Диего са другите две събития, които притеглят вниманието в международен мащаб. Като се прибавят ЕВРО лигата и Шампионската лига на Европа, както и континенталните квалификации за финалите на планета, през 2019 година се обрисува най-динамичният и тежък календар за тимовете и играчите в най-атрактивната вариация на футбола.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР