Треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика – Весела Димитрова

...
Треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика – Весела Димитрова
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Поисках второ изиграване на обръчите, защото е по-тежкото

Треньорът на националния отбор по художествена гимнастика – Весела Димитрова на ансамбъла, споделиха мнението си за откритото контролно на грациите ни, което се организира пред препълнената подготвителна зала „ Арена Армеец “.

„ Мисля, че това беше положително тестване за ансамбъла. Не съм обезпокоена от грешките при второто изиграване на обръчите. Първите две изигравания бяха много положителни. Исках да опитвам в обстановка на по-голяма отмалялост по какъв начин ще се показват. Освен това, съчетанието с обръчи е малко по-тежко за тях, по тази причина желаех да го повторят още един път.Успях да чуя от отдалеченост реакцията на публиката към някои детайли. “

„ За интервала, в който се намираме се намират на много положително равнище. Има какво да подобрим, само че мисля, че компликациите с тяло им стават, просто въпрос на малко повече централизация на надпревари. Не е от толкоз огромно значение да спечелим надпреварата в Москва. Искам да чуя по какъв начин експертите ще оценят новите ни съчетания. Подготовката ни е ориентирана напълно към Световното състезание “, показа старши треньорът на ансамбъла Весела Димитрова.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР