Треньорът на Наполи Карло Анчелоти не смята, че отборът му

...
Треньорът на Наполи Карло Анчелоти не смята, че отборът му
Коментари Харесай

Равенството в Белгия устройва Анчелоти

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти не счита, че тимът му би трябвало да съжалява след нулевото тъждество с Генк, макар трите греди и многото други пропуски. Италианският отбор пропусна опцията да остане с цялостен актив след втория кръг в Шампионската лига, само че опитният експерт дефинира резултата като положителен.

“Играхме добре и имахме значително положения пред вратата на противника. Донякъде нямахме шанс, само че и не не бяхме задоволително съсредоточени при завършващия удар. В отбрана играхме устойчиво, в случай че не броим едно падение, което можеше да ни създае проблеми. Разбира се, че щеше да е по-добре да победим, само че и точката на непознат терен не трябва да ни разочарова”, съобщи Анчелоти.

“Аркадиуш Милик и Ървинг Лозано играха добре. Милик можеше да приключи по-точно няколко офанзиви, само че той свърши отлична работа с метода, по който се измъкваше от пазача си. Защо Лоренцо Инсиние не беше в групата? Стори ми се, че не е задоволително фокусиран на последната подготовка и избрах да го запазя за идващия мач”, изясни наставникът на отбора от Неапол.

“Със сигурност имаме вяра в възможностите си да се класираме за елиминациите. Сега би трябвало да се подготвим за двата мача с Република България Залцбург. Дали сме първи или втори в групата, не е толкоз значимо. Шампионската лига е доста мъчно съревнование и всяка точка е добре пристигнала. Не сме се провалили. Няма причина да съм неудовлетворен от момчетата”, добави Анчелоти. Шампионска Лига 2 кръг, сряда 2 октомври  Генк 0:0краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР