Треньорът на Наполи Карло Анчелоти бе разочарован след загубата с

...
Треньорът на Наполи Карло Анчелоти бе разочарован след загубата с
Коментари Харесай

Анчелоти: Ще продължим битката докрай

Треньорът на Наполи Карло Анчелоти бе отчаян след загубата с 1:3 от Ювентус в дербито на 7-ия кръг в Серия “А”. Така “бианконерите” не престават да имат цялостен актив отпред в класираенто и към този момент водят с 6 точки пред неаполитанците. Въпреки това наставникът има вяра, че тимът му ще бъде съперник на торинци до самия завършек на сезона.

“Според мен реферът взе много незадълбочено решение при изгонването на Руи. Той много се зачуди дали дададе втори жълт картон в тази обстановка. И двата картона бяха такива. Ядосах се на моите играчи, тъй като започнахме мощно мача и успяхме да поведем, само че по-късно позволихме на Ювентус да се върне в мача. Като цяло се представихме добре, само че има над какво да работим от позиция на темперамент, неизменност и опит. Смятам, че се представихме добре, даже с 10 души на тререна”, съобщи Анчелоти.

Феновете на Ювентус обиждаха Анчелоти през целия мач, само че той им отвърна уместно, припомняйки им финала в Шампионската лига през 2003, когато той победи над “бианконерите” отпред на Милан.

“Обидите от трибуните са нещо обикновено. Аз единствено ще им напомня финала в Шампионската лига през 2003 година. Загубите са част от играта, тъй че не съм обезпокоен от това проваляне. Може пък ние да спечелим ответния мач в Неапол. Вярвам, че ще бъдем конкурентноспособни до самия завършек на сезона. Днес доказахме това”, добави експертът.

Серия А 7 кръг, събота 29 септември  Ювентус 3:1краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР