Треньорът на Наполи Карло Анчелоти бе много доволен от победата

...
Треньорът на Наполи Карло Анчелоти бе много доволен от победата
Коментари Харесай

Анчелоти: Казах на Инсиние, че той ще ни донесе победата


Треньорът на Наполи Карло Анчелоти бе доста удовлетворен от успеха с 3:2 над Република България Залцбург в Шампионската лига. Мачът в Австрия не бе по никакъв начин елементарен за италианците, само че те съумяха да измъкнат трите точки, а победният гол означи резервата Лоренцо Инсиние. Наставникът показа, че още преди мача му е споделил, че точно той ще бъде героят в срещата

“Очаквах подобен мач. Знаех, че с цел да победим тук, ще би трябвало да се жертваме на терена и да играем интелигентно. Борихме се крепко и се получи трогателен дуел. Останахме фокусирани през всички 90 минути. Това е страховит резултат. Започнахме мощно и поведохме в резултата, само че по-късно имахме някои проблеми, преди още веднъж да вземем контрола над мача. Играчите, които влязоха от пейката помогнаха доста. Това бе вълнуваща вечер за всички. Още преди този момент споделих, че ни чакат два сложни мача с Република България Залцбург. Спечелихме първия, само че в този момент следва още един и имам вяра, че в него ще играме даже по-добре. Може би не всеки познава Република България Залцбург, само че те са доста, доста рисков тим, изключително на личен терен и трябваше да се раздадем до дъно, с цел да вземем победата”, съобщи Анчелоти.

“Още преди мача споделих на Инсиние, че той ще играе и ще реши мача, само че нямаше по какъв начин да му кажа дали ще играе 10, 20 или 30 минути. Не съм вълшебник, само че му споделих тъкмо това”, добави експертът.
Шампионска Лига 3 кръг, сряда 23 октомври  Залцбург 2:3краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР