Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо сподели, че той е концентриран

...
Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо сподели, че той е концентриран
Коментари Харесай

Гатузо: Чувам се с президента по 4 пъти на ден!

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо показа, че той е съсредоточен единствено върху осъществяването на задачите пред отбора му, а не върху това да си завоюва нов контракт с клуба.

Бившият треньор на Милан съумя да вдигне равнището на "партенопеите ", записвайки серия от 7 мача без загуба, в това число и положително показване и тъждество 1:1 против Барселона в първа среща от осминафиналите в Шампионската лига. Специалистът показа, че е изцяло съсредоточен върху продължаването на положителните представяния и съобщи, че се чува постоянно с президента на Наполи Аурелио Де Лаурентис.

"Договорът ми е до лятото на 2021-ва година, тъй че за момента това надалеч не е най-важната тематика. Дойдох да работя и да реализира задачите пред клуба. Чувам се с президента на клуба по 3-4 пъти дневно, за момента нов контракт не е приоритет пред мен ", стартира Гатузо.

"Доволен съм тук, пристигнал съм, с цел да упражнявам хора, които желаят да са тук и да бъдат експерти. Имах и други предложения, с по-дългосрочни оферти за контракт, само че знаех, че в Наполи имам страхотната опция да упражнявам тима в Шампионската лига ", приключи италианският експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР