Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо бе много доволен от успеха

...
Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо бе много доволен от успеха
Коментари Харесай

Гатузо: Трябва да продължим по същия начин

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо бе доста удовлетворен от триумфа с 2:1 над първенеца Ювентус. Наставникът обаче побърза да смъкна играчите си на земята и да им подсети, че имат още доста работа за извършване, с цел да реализиран задачите си в шампионата. Той се надява те да продължат в същия дух.

“Когато се прибера вкъщи, ще си мисля за загубата от Фиорентина, тъй като тя бе шокираща. Сега победихме два положителни тима, което е хубаво, само че ние към момента сме в неволя и би трябвало да продължим да се борим. Поздравявам момчетата за работата, която свършиха през последните седем дни, само че в този момент би трябвало да продължим в същия дух и да мислим за Наполи по 24 часа на ден”, отсече Гатузо.
“Не задържахме добре топката, само че се справяхме добре при пресичането на пасовете, блокирането на ударите на противника и подсигуряването в отбрана. Ядосах се на гола на Роналдо, тъй като не трябва по този начин да позволяваме мачът да ни се изплъзне. Преди две-три седмици хората споделяха, че Мерет не може да играе с крайници, само че показахме, че с повече работа в тренировките, нещата се получават. Не считам, че получаваме доста голове, откогато аз съм тук, с изключение на от самостоятелни неточности. Обичам да държим топката, само че не просто по този начин, а с цел да тормозим противника и да сътворяваме положения в предни позиции”, добави експертът.

Серия А 21 кръг, неделя 26 януари  Наполи 2:1краен резулат  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР