Треньорът на Нант Клаудио Раниери ще напусне поста си след

...
Треньорът на Нант Клаудио Раниери ще напусне поста си след
Коментари Харесай

Клаудио Раниери напусна Нант

Треньорът на Нант Клаудио Раниери ще напусне поста си след края на сезона. Това разгласи персонално президентът на клуба Валдемар Кита. Подобни клюки се носеха в медийното пространство от много време насам, само че в този момент новината бе оповестена публично.

“Няма какво да крием. Имахме среща със спонсорите, той благодари на всички. Раниери също заслужава признателност за всичко, което направи тук. Невинаги бе елементарно. Има и някои съжаления, само че това е част от живота и няма място за ядосване”, съобщи Кита.

Отношенията сред президента и наставника бяха много обтегнати в последните месеци. Кита подлага на критика някои решение на италианеца, който пък му отговори, че в случай че не е удовлетворен от работата му, постоянно може да го уволни. След това Раниери не се появи на публична вечеря по случай годишнината на клуба, като се оправда, че не е намерил място за паркиране, напомня "Sportal ".

66-годишният Раниери пое Нант предишното лято и подписа контракт до 2019 година. С “Канарчетата” той записа 14 победи, 10 равенства и 16 загуби. Дълго време отборът се бореше за място в Европа, само че в края на сезона формата му спадна и задачата не бе изпълнена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР