Треньорът на Монтана Атанас Атанасов бе разочарован след загубата с

...
Треньорът на Монтана Атанас Атанасов бе разочарован след загубата с
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: С този мач заличихме всичко положително, което постигнахме досега

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов бе отчаян след загубата с 0:3 от Витоша (Бистрица) в баража за влизане в Първа лига. Наставникът разкритикува своите играчи, че са се поддали на напрежението и не са посочили същинските си благоприятни условия. Според него по този начин те са са заличили всичко позитивно, което реализираха до момента.

“Крайният резултат може и да не дава отговор на играта, само че загубата си е загуба. Витоша игра по-добре и справедливо победи. Основният проблем бе, че момчетата не съумяха да се отърсят от напрежението. Макар, че аз постоянно се запитвам какво значи напрежение? Като можеш нещо, би трябвало просто да го направиш. Аз го приписвам на това. След като напрежението те натиска, толкоз са ти качествата”, съобщи Атанасов.

Той бе помолен да разяснява бъдещето на Монтана по-късно разочароващо проваляне.

“Все още е доста рано да приказваме незабавно след мача. Разочарованието е за всички нас. Бяхе се настроили за победа, бяхме обнадеждени, само че през днешния ден не се получиха нещата. И аз имам виновност, че не съм извлякъл най-хубавото от играчите. Сега няма по какъв начин да вършим проекти за бъдещето. Не са им това опциите на тези футболисти, само че през днешния ден не се получи. Най-малкият проблем е моето оставане. Първо би трябвало да приказваме с управлението какъв път ще поеме Монтана. Много фактори има. На мен Монтана ми е на сърцето. Има време, ще решим. За жал с този мач заличихме всичко позитивно, което постигнахме досега”, добави треньорът.

“Румен Панайотов и Злати Живков са посочили, че в тима финансовата непоклатимост е на равнище. Миналата година станаха четвърти и в този момент отново нападнаха елита. Това е приоритет на управлението. Като знам какви амбициозни хора са, нямам доверие да се откажат”, приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР