Треньорът на ММА звездата Конър Макгрегър – Джон Кавана, заяви

...
Треньорът на ММА звездата Конър Макгрегър – Джон Кавана, заяви
Коментари Харесай

Треньорът на Макгрегър: Той вече е готов

Треньорът на ММА звездата Конър Макгрегър – Джон Кавана, съобщи с голяма убеденост, че неговият ученик демонстрира сигнали, че още веднъж е подготвен за мач на най-високо равнище.

Ирландецът не е имал дуел, откогато беше победен от Хабиб Нурмагомедов през октомври. Тази година той даже разгласи отдръпването си от UFC и спорта единствено с цел да направи противоположен завой по-късно.

„ Наистина желая да го видя стимулиран. Той също разкри нещо сходно в изявлението с Тони Робинс, където приказва, че е изгубил малко точно от това”, съобщи Кавана.

„ Това е мач, където всичко е на лимита, приказваме за фул-контакт, а това е рисково. Когато той завоюва своя втори пояс с успеха на Еди Алварес, той реализира всичко, за което беше мечтал. Беше доста богат, беше международен първенец. Тогава имаш потребност време да помислиш: е, в този момент какво ще те стимулира?”

„ Той си призна самичък, че това се е оказало дребен проблем. Какво би било това нещо? Още един пояс? Да изкараш един куп пари?”

„ Мисля, че той се върна поради любовта си към спорта. Той обожава да го прави, обожава тренировките и конкуренцията. А също е и наследството – да бъде запомнен като един от най-хубавите, в случай че не и най-хубавият за всички времена.”

„ Затова това, което видях при него от началото на годината – таман това желаех да видя. Той е прочут мой ученик, само че също по този начин е и като по-малък брат. Няма да го видите да прави нещо просто ей по този начин и може би да бъде засегнат, тъй като не е изцяло съсредоточен. Сега той е изцяло готов”, добави Кавана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР