Треньорът на Милан Виненцо монтела остана доволен след разгромната победа

...
Треньорът на Милан Виненцо монтела остана доволен след разгромната победа
Коментари Харесай

Монтела: Постигнахме първата си цел

Треньорът на Милан Виненцо монтела остана удовлетворен след разгромната победа с 5:1 над Аустрия (Виена) в Лига Европа. С този триумф “росонерите” си подсигуряваха продължение на 1/16-финал и то ка то победител в совята група “D”. Наставникът е удовлетворен, че тимът му е извършил първата си минимална цел за сезона.

“Това бе доста положителна вечер за нас. Няма да подценим последния мач в групата, тъй като по този начин повелява историята ни. Да приключим като спечелили в групата бе минималната цел пред тима и ние я постигнахме. Сега можем да обърнем повече внимание на представянето ни в Серия “А”. Милан към момента е в развой на създаване на своята еднаквост. За страдание, таман когато бяхме почнали да се подобряваме, пристигнаха мачовете с Ювентус и Наполи, които са по-напред от нас сега. Аз съм наясно какви играчи разполагам и по какъв начин те могат да бъдат потребни. Смятам, че тимът заслужава повече от това, което реализира до момента”, съобщи Монтела.

“Най-много ми хареса, че не наведохме глави откакто получихме гол. Не изпадаме в суматоха в сходни сложни моменти от началото на сезона и това ми дава убеденост, че сме на прав път. Това, което не ми хареса бе, че имаше моменти, в които не поддържахме нужното движение, както би трябвало да го вършим през всичките 90 минути”, добави наставникът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР