Треньорът на Милан - Стефано Пиоли заяви, че срещата с

...
Треньорът на Милан - Стефано Пиоли заяви, че срещата с
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Победа над Ювентус утре би била важна за мястото на Милан в класирането

Треньорът на Милан - Стефано Пиоли съобщи, че срещата с Ювентус няма да е решаваща, само че е значима. Специалистът приказва пред медиите преди утрешния конфликт сред двата тима.

" Това, че сме по-високо от Ювентус в класирането, е доказателство за работата, която вършим, защото е явно, че в този момент те се намират в страхотна форма спрямо началото на сезона. Ще би трябвало да покажем мощни изяви. Мачът няма да бъде решителен, само че е значим. Ювентус демонстрират своята мощ. Затова успеха на следващия ден би била значима за нашето място в класирането.

Завръщането на Давиде Калабрия, Исмаел Бенасер и Алесио Романьоли е доста значимо за нас. Исмаел тренира с тима едвам през днешния ден, само че се оправя добре. Всички сме подготвени за утрешния мач, в това число и Златан Ибрахимович. Няма да го употребявам в ролята на трекуартиста, най-малко не и при започване на мача. В взаимозависимост от развиването на мача обаче това може да бъде концепция.
 Съдийската комисия в Италия се извини на Милан за безумната неточност на Марко Сера (ВИДЕО)
Съдийската комисия в Италия се извини на Милан за безумната неточност на Марко Сера (ВИДЕО)

Снощи Милан претърпя шокиращо проваляне от Специя

Част от работата на треньора е да развива младите играчи и да им оказва помощ, когато те се нуждаят от насоки и препоръки. Една от моите отговорности е да накарам футболистите ми да показват себе си оптимално. Това е двупосочна връзка - даваш всичко за тима и в подмяна получаваш чудесни резултати. Браим Диас имаше спад на формата преди коледната пауза, само че в този момент той възвърна своята брилянтност и краката му още веднъж са свежи и игриви, както беше при започване на сезона. В последните мачове той не беше решителен с топката в краката си, само че имаше значима роля, когато се движеше свободен. Ясно е, че постоянно очакваш доста от играчите с офанзивни качества. Имаме доста класа, изключително на техническо и психическо равнище. Играем с огромни сила и динамичност. Има и компликации, само че те могат да бъдат преодоляни, в случай че играем като тим.

Загубата от Специя? Нашият план е със междинен или дълъг период. Един мач не ни кара да променим мнението ни за нашите футболисти. Ако имаме опция да подсилим състава, ние ще го създадем. Това, което е от голяма важност, е утрешният мач ", сподели Пиоли.
 Милан взима за непрекъснато Пиетро Пелегри
Милан взима за непрекъснато Пиетро Пелегри

Отива чартърен в Торино
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР