Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана здраво стъпил на земята

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана здраво стъпил на земята
Коментари Харесай

Стефано Пиоли негодува от мача пасив на Интер

Треньорът на Милан Стефано Пиоли остана крепко стъпил на земята след успеха над Наполи в неделя. Но наставникът на "росонерите " е на мнение, че Интер би трябвало да изиграе отсрочения си мач, с цел да бъде почтена борбата за купата.

"Интер продължава да е любимец, само че скърбя, че към момента имат мач по-малко от нас. Би било по-коректно на този стадий от сезона броят на изиграните дуели да е идентичен ", сподели италианският експерт.

"В неделя победихме мощен тим. Момчетата играха добре и бяхме възнаградени от резултата. Срещата беше сложна, Калюлю се оправи доста добре против Осимиен. Трябва да продължим да се подобряваме, тъй като ни следва още доста работа: нашият път не се трансформира ", съобщи Пиоли.

"Дали спечелихме мача в средата на терена? Постарахме се да излезем със мощна и качествена халфова линия ", добави още той.

"Предстоят ни два значими дуела, след което ще опитаме да възстановим малко сила през паузата. Трябва да подобрим играта си против тимовете от долната половина на таблицата: уповавам се, че сме си научили урока. Сега е значимо да сме с вярна настройка и да покажем качествена игра ", сподели треньорът на Милан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР