Треньорът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че росонерите няма да

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо заяви, че росонерите няма да
Коментари Харесай

Дженаро Гатузо: "Лудогорец" има повече опит от "Милан"

Треньорът на " Милан " Дженаро Гатузо съобщи, че " росонерите " няма да подценят " Лудогорец " в утрешния първи мач от 1/16-финалите в Лига Европа.

" Подхождаме с почитание към " Лудогорец ". Чух техния треньор да споделя през днешния ден, че се надява да ги подценим, само че ние нямаме учредения да ги подценяваме. През последните шест години " Лудогорец " господства в българския футбол. Видях, че по един метод играе в България и по различен в европейските мачове. През последните шест години " Лудогорец " има по-голям опит в Европа от нас. Така че може те да ни подценят ", разяснява Гатузо на конференцията преди мача.

Специалистът чака българският първенец да излезе в скица 4-3-3.



" Лудогорец " има футболисти като Лукоки, Мисиджан, Сисиньо, Марселиньо, които разполагат с отлични качества. Няма потребност кой знае какъв брой да разузнаваме " Лудогорец ". Гледали сме мачовете им в Европа в последните години. Отборът играе доста бързо и основава проблеми на всеки, който гостува в Разград. Имат няколко футболисти, които построяват образа на " Лудогорец ". Надявам се на следващия ден да намерим празни пространства. Очаквам да играят 4-3-3. Подготвени сме за разнообразни тактически разновидности ", сподели още Гатузо.


Той разкри, че " Милан " няма да има публична подготовка довечера, защото тимът е изтощен от дългото пътешестване до Разград.

" Пътувахме 5 часа и играчите са изтощени. Преценихме, че по-добре да им дадем отмора. " Милан " се намира в добра форма и се надявам да продължим сполучливата серия. Ние ще играем с цялостни сили против " Лудогорец ", тъй като би трябвало да пазиме престижа на " Милан " в Европа ", сподели Дженаро Гатузо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР