Треньорът на Милан Дженаро Гатузо може да бъде уволнен още

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо може да бъде уволнен още
Коментари Харесай

Милан гони Гатузо, връща Монтела


Треньорът на Милан Дженаро Гатузо може да бъде уволнен още до края на тази календарна година, написа " Кориере дело спорт ".

Специалистът ще бъде освободен, в случай че тимът не успее да завоюва идните два мача против градския противник Интер за Купата на Италия и по-късно против Фиорентина в Серия А.

Съперникът на Лудогорец в Лига Европа загуби нощес от Аталанта с 0:2 вкъщи след слаба игра и Гатузо беше изпратен с освирквания от трибуните на " Джузепе Меаца ". Под управлението на Гатузо " росонерите " изиграха 4 мача в калчото, от които завоюваха едвам 4 точки от 12 вероятни и заемат 11-о място в класирането.

Според торинският вестник " Стампа " отпред на Милан може да се завърне Винченцо Монтела. Монтела бе заменен от Гатузо предишния месец, само че договорът му към момента не е разтрогнат и при отрицателна развръзка в идващите мачове Монтела още веднъж ще оглави тима.

В същото време от Милан оповестиха, че поставят завършек на наказателния лагер, който несъмнено не даде резултат в последната седмица.

" Ще има тренировки, само че не и лагер. Отборът има потребност от успокоение и доста, доста работа ", написа в формалния уебсайт на Милан.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР