Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира утрешната битка с Лудогорец

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира утрешната битка с Лудогорец
Коментари Харесай

Гатузо: Лудогорец има повече опит от нас, ще играем с всички сили

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо разяснява утрешната борба с Лудогорец в Лига Европа. Двата отбора се изправят на следващия ден към този момент в първа борба от елиминациите в Разград (20:00 часа наше време). 

Наставникът на " росонерите " на няколко пъти акцентира, че противникът с доста мощен и подсигурява, че тимът му няма да допусне подценяване. Гатузо напомни борбите на Лудогорец в Европа в последните години и заключи, че нито един тим не се е чувствал удобно при посещение в България.

" Подхождаме са огромно почитание към Лудогорец. Те могат да се трансформират в Европа и играят друго от представянето си в България. В последните години имат по-голям опит от нас и няма по какъв начин да ги подценим. Ще играем с всички сили. В последните години играха с Реал (Мадрид), Ливърпул... на всички тях им бе мъчно тук в България. В Лудогорец не е значимо кой играе, разполагат със състав, който не дава доста пространства на противника. Предполагам, че ще играят 4-3-3 на следващия ден. Преценихме да не упражняваме през днешния ден поради тежкото пътешестване и взех решение да не товаря ненужно играчите. Нашата цел е да преминем в идващия кръг на шампионата Лига Европа и ще пазиме фланелката на Милан и в Европа. После ще мислим за мачовете в Италия. Подготвени сме за всичко, без значение от това по какъв начин ще играе противникът ни на следващия ден. Ние работихме доста в последните два месеца и резултатите го демонстрират. И преди имахме положителни играчи, само че към този момент имам добър тим ", разяснява Гатузо на конференцията преди дуела.

Пламен Славов / БЛИЦ СПОРТ

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР