Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира накратко неловкото положение в

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо коментира накратко неловкото положение в
Коментари Харесай

Гатузо коментира ситуацията с Бакайоко

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо разяснява в резюме неловкото състояние в което изпадна по време на мача с Болоня от 35-ия кръг на Серия А, извоюван с 2:1. В средата на първото полувреме травма получи Лукас Билия. Гатузо попита французина Тиемуе Бакайоко подготвен ли е да влезе и получи негативен отговор, след което двамата организираха къс разговор.

" Това, което стана си е наша работа. Казах му да се готви да влезе, а той даже не помръдна и по тази причина пуснах различен състезател. Ние сме клуб с авторитет, ще забележим какво ще стане, само че всичко е въпрос на почитание. Играчите могат да ми приказват каквото си желаят, само че по този начин демонстрират и пренебрежение към съотборниците си.

Всеки може да ме обиди на терена, само че след това ще се забележим очи в очи в съблекалнята, където приказвам по-различно, в сравнение с пред камерата ", разяснява Гатузо.

Бакайоко играе в Милан като предан чартърен от Челси. По всичко проличава, че 24-годишният полузащитник ще бъде върнат в Лондон. Серия А 35 кръг, понеделник 6 май  Милан 2:1краен резулат  Болоня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР