Треньорът на Милан Дженаро Гатузо бе много ядосан след загубата

...
Треньорът на Милан Дженаро Гатузо бе много ядосан след загубата
Коментари Харесай

Гатузо: След първата грешка се сринахме

Треньорът на Милан Дженаро Гатузо бе доста сърдит след загубата с 2:3 от Наполи нощес. Отборът му водеше с 2:0 на " Сан Паоло ", само че позволи цялостен поврат. Наставникът е неудовлетворен, че отборът му се е сринал още след първата по-сериозна неточност, позволена в мача.

" Най-много скърбя, че когато резултатът стана 1:2, ние просто изчезнахме от мача. Всеки стартира да интерпретира дуела по собствен личен метод и се изгубихме на терена. Трябва да работим над този проблем. Разочарован съм от неналичието на реакция. Поемам напълно виновността, тъй като когато тимът се опасява, виновността е на треньора. След първата неточност просто се изключихме от играта ", счита Гатузо.

Специалистът упрекна Матео Мусакио за първия гол на противника, който даде криле на Наполи да стигне до мечтания поврат.

" Грешката бе на Мусакио. Не може да повада по този метод, само че не желая да давам самостоятелни оценки. Доминирахме в продължение на 55 минути, само че след първото разпръскване просто се сринахме и позволихме на Наполи да се върне в мача. След първия им гол просто спряхме да действаме като едно цяло. Боли ме, че играхме толкоз добре на " Сан Паоло ", само че си тръгваме с празни ръце. Сега би трябвало да ближем раните си и да гледаме напред ", добави наставникът.

Серия А 2 кръг, събота 25 август  Наполи 3:2краен резулат  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР