Треньорът на мъжкия волейболен Пирин Разлог – Северин Димитров афишира

...
Треньорът на мъжкия волейболен Пирин Разлог – Северин Димитров афишира
Коментари Харесай

Целта за Пирин Разлог – полуфинал за Купата

Треньорът на мъжкия волейболен Пирин Разлог – Северин Димитров обявява главната целп пред тима за идния заключителен шампионат за Купата на България. Специалистът чака от своите момчета да се класират за полуфиналите, а това значи победа над настоящия притежател на трофея Добруджа 07.

Дотук в шампионата Пирин Разлог се показва отлично и оглавява класирането след 13 кръга (11 победи и 2 равенства). Добруджа заема 7-ото място с 6 триумфа и 7 загуби, само че се е потвърдил като отбор, който е кадърен да сервира изненада. Ако Пирин успее да прескочи това ходило, го чака мач против спечелилия от конфликта сред Монтана и Марек.

Всички срещи от четвъртфиналите можете да гледате онлайн в GONG PLAY и DIEMA SPORT.

„ Срещу Добруджа постоянно играем много тежки мачове. Надявам се да успеем да се представим добре и да победим”, сподели Северин Димитров. „ Регламентът е доста сложен, тъй като нямаш право на неточност. В момента, в който не играеш както би трябвало, губиш и отпадаш.”

Основна заслуга за отличното показване на Пирин в шампионата дотук има либерото Петър Каракашев. „ Каракашев е един от състезателите, който съумя да помогне доста на тима в мачовете дотук. Един доста класен играч, който спрямо предходната година, през тази ни донесе едно спокойствие”, регистрира наставникът.

Основните му забележки преди значимите мачове са по отношение на играта в офанзива. „ Трябва да се възползваме от положителното посрещане и да имаме добра организация в лицето на разпределителя Стилиян Асенов. През последните години съумя да пасне добре на тима и да покаже доста мощни игри, макар че на този пост разполагаме и с Франсиско Сотелдо, който умее да измъква мачове.”

Най-сериозното терзание за водача в шампионата си остава неналичието на авариен диагонал (отборът разполага единствено с Илиян Пресков). През зимната пауза отборът от Разлог не съумя да притегли нито едно ново име. „ Българин свободен, който да ни свърши работа на този пост, няма. Там сме по-уязвими, тъй като сме единствено с Илиян Пресков. Нямаме смяна”, призна Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР