Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира загубата с 0:2 от

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира загубата с 0:2 от
Коментари Харесай

Дамбраускас: Не успяхме да се справим с напрежението

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разяснява загубата с 0:2 от Малмьо в първи мач от плейофите за влизане в Шампионска лига. Специалистът означи, че отборът му е направил прекалено много неточности и акцентира, че ще промени доста неща преди реванша идния вторник.

" Тези европейски мачове не са лесни. Може би напрежението го имаше и не можахме да се оправим с него. Беше явно, когато трябваше да се оправим с контрапресата, да опитаме да излезем от нея. Направихме прекалено много неточности. Това е една от аргументите да загубим през днешния ден с този резултат. Опитахме да пресрещнем нашия противник още надълбоко в неговата половина, само че с техните двама нападатели беше мъчно да успеем да ги затрудним. Направихме твърдо доста неточности. Преходът в офанзива не ни се получаваше, изключително при бързия пас, който не успявахме да създадем.

Днес опитахме всичко. Пробвахме Каули да играе и като десетка, само че през днешния ден не се получаваше. Може да приказваме за централизация. Първият гол е при бързо осъществяване на корнер, само че ние изпуснахме индивида си. При втория не успяхме да вземем втората топка и подарихме на съперника ни шанса да осъществя. Сега би трябвало да се подготвим добре за втория мач и да се покажем добре като тим.

Организацията на офанзивите би трябвало да променим. Да намираме пролуките, когато противника ни пресира. Ще гледаме да си научим уроците от днешния дуел ", показа литовецът след срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР