Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира успеха с 3:1 в

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира успеха с 3:1 в
Коментари Харесай

Дамбраускас: Важен беше успехът, през първата част направихме грешки

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разяснява триумфа с 3:1 в мач от първия кръг за Купата на България против Спортист Своге.

"Мисля, че беше характерен турнирен дуел, първокласен отбор играе против отбор от Втора лига, в хода на първото полувреме допуснахме механически неточности, непредизвикани, това не ме направи благополучен, на моменти малко по-бавно с повече докосвания, имахме рискови положения, през втората част заиграхме малко по-добре, само че допуснахме гол. Представихме се по-добре през втората част, само че значимото е, че сме на осминафиналната фаза ", разяснява треньорът.

"Не сме подценили противника, значимото беше да спечелим дуела, само че имаше моменти когато играехме малко по-бавно с повече докосвания. Първи дуел за новата година, след месец и половина нещата са малко по-различни, срещите в Турция не могат да се съпоставят с формалните срещи. Днес избрани комбинации не се получиха, само че това бяха повече механически неточности ", добави Дамбраускас.

"Искам да виждам жанр в който ние преобладаваме 90 минути, само че той е сложен за поддържане, имаме несъмнено време, с цел да може футболистите да се нагодят един към различен, само че последователно ще изградим стила. Текпетей ще е извънредно значим за отбора на Лудогорец, значимото е, че той осъществя попадения в Турция, трансферира в този момент нещата и тук, сигурен съм, че ще надгражда ", сподели още наставникът на Лудогорец.

"Стилът ми е да се концентрираме върху всеки идващ дуел, тук съм да спечелвам трофеи с Лудогорец, не различавам сред мачове за Купата и шампионата ".

"Със сигурност след пауза треньорите са имали време да работят, би трябвало да имаме почит към тях, само че би трябвало да се поздравим с триумфа ", приключи експертът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР