Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира трудния успех на тима

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас коментира трудния успех на тима
Коментари Харесай

Дамбраускас: Ще се борим и за титлата, и за купата

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас разяснява сложния триумф на отбора над Царско село с 2:1 в 1/8-финален дуел от шампионата за Купата на България.

"През първото полувреме доминирахме много, през второто полувреме се отпуснахме, което е моя неточност, преди този мач споделих, че ще е мъчно, видя се, имахме шанс, че дуелът не отиде в продължения, успяхме да се оправим в последна сметка. Не мога да кажа какво е положението на Антон Недялков, на обзор с доктора са ", разяснява експертът след триумфа.

"Няма значение къде играем, постоянно играем за победа. Във всеки мач играем за победа и мотивацията би трябвало да е на 100 %. Смятам че имаме още 12 мача ще бъде много мъчно, вършим ротации, с цел да имаме повече дълбочина и да продължим по най-хубавият метод в шампионата. Шампионатът е много по-голям, печелил съм и много купи, това чувство е много необикновено, това е друго чувство, ще играем на 100 % и за купата, и за купата ", сподели още треньорът.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР