Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори преди утрешния мач с

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори преди утрешния мач с
Коментари Харесай

Дамбраускас: Работата ни е да преструктурираме модела на Лудогорец, не съм магьосник

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас приказва преди утрешния мач с ЦСКА за Суперкупата на България. Двубоят е на Националния стадион " Васил Левски " от 20:30 часа.

" Първи формален мач. Европейското състезание спести неналичието на футбол. Радвам се, че се върнахме на българските футболни терени. Смятам, че и двата тима ще се хвърлят и ще създадат един добър празник. За мен и моите футболисти най-съществен е идващият мач. Да, мачът в сряда ще ни приближи много повече до нашата съществена цел, само че най-съществен е идният мач. Всеки мач би трябвало да изваждаме поучения. Анализирахме всичко, което се случи през миналия сезон. Опитваме се да се учим от всяка неточност, която сме създали. Смятам, че сме създали верния разбор. Има много справедливи и субективни аргументи на развиването на последните мачове с ЦСКА. Последният мач, който изиграхме на Българска войска, беше след момента, в който бяхме спечелили купата. Отидохме там една концепция по-неподготвени. И двата тима имат доста нови футболисти. Не мога да предположа ЦСКА с какъв състав ще излезе против нас. Имат доста нови играчи. За тях ще бъде по-лесно, тъй като ще проучват нашите мачове с Шахтьор Солигорск. Феновете би трябвало да чакат един доста добър мач ".
 Италианец ще свири реванша на Лудогорец
Италианец ще свири реванша на Лудогорец

Марко ди Бело ще управлява срещата в Разград

" Кирил Десподов получава " любовта на почитателите " на ЦСКА освен на терена, само че и в мола, и в ресторанта. Кирил е експерт и съумява да се оправи доста добре с тази обстановка. От една страна страда, само че от друга това го прави доста по-силен. В даден миг той съумява да се научи да живее с това и го демонстрира на терена ".
 Снимка 539292
Източник:

" Не мисля, че ще се стигне до миг, в който ще имаме един тим за Европа и един за България. Да, ще има ротации. За мен футболът не е единствено физика. Един състезател може да бъде най-добре квалифицираният физически, само че когато не знае къде тъкмо би трябвало да бъде, неговата успеваемост се губи. Нашата цел е всеки минал мач да подобряваме връзките сред играчите и да създадем образ на игра, който да се хареса на всички. До момента съм взимал присъединяване в два такива мача. За мен няма безусловно никакво преимущество, тъй като и в двата мача моят тим беше победител. Има доста време от юли до май месец. И ние, и ЦСКА ще имаме доста работа в Европа и българското състезание. Има трансферен интервал през зимата, който също ще промени доста неща. Въпреки че този мач е значим, предстоят европейски мачове ".
 Снимка 539294
Източник:

" Тактически има доста неща за възстановяване. Изиграли сме доста малко мачове в този състав. Мога да дам за образец Пиерос Сотириу. Той изигра минути за първи път от няколко месеца. Успяхме да подобрим владеенето на топката и пресирането. Срещу Шахтьор създадохме много положения в първия мач. С всеки мач тези благоприятни условия ще стават от ден на ден и повече. Като треньор се надявам този капацитет да се усъвършенства от ден на ден и повече. Не мога да кажа по кое време ще забележим приключения артикул. За мен няма такова разбиране, тъй като с всеки мач желаеме да подобряваме от ден на ден нещата. Погледнете Лудогорец в най-хубавите им години. Играха с 13-14 индивида и това се случваше в няколко години поред. Не съм вълшебник. Нашата работа е да преструктурираме нашия модел на игра подобен, какъвто желаеме ние. Суперкупата е по-различен мач, в който и двата тима ще опитаме да покажем най-хубавото, на което сме способни. Не мога да управлявам предишното. Мога да управлявам моето поведение и това ще го направя през днешния ден и в утрешния ден. Смятам, че вършим добра работа и се любувам на времето си тук ".
 Промени в Лудогорец за Суперкупата, вратар дебютира
Промени в Лудогорец за Суперкупата, вратар дебютира

" Орлите " се изправят против ЦСКА в събота
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР