Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели, че разградчани няма да

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели, че разградчани няма да
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Лудогорец ще подходи отговорно към мача с Левски

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев показа, че разградчани няма да подценят мача против Левски. Двата отбора ще се изправят един против дриг утер от 18:00 часа на " Лудогорец Арена ".
 Стойчо Стоилов атакува съдиите след равенството с Лудогорец
" Отборът е в положително положение. Футболистите упражняват обикновено. Здрави са. Това е най-важното. Труден мач ще е. В последните два дуела Левски демонстрира добра игра.

Няма да е леко, защото се срещат два тима, които желаят да победят. В Лудогорец има задоволително футболисти, които могат да заместят съответно Вандерсон. Така, че да не се отрази неговата липса.

Очакването, че ще е елементарен мач е лъжливо. Това, че си победил в предните срещи не значи нищо. Всеки дуел е друг по стойност. Играе се в друго време. В никакъв случай няма да подценим конфликта.

Отборите в България мъчно ще се изненадаме, защото се познаваме сносно. Вярвам, че моят тим ще подходи отговорно към мача, с цел да се представим на равнище.

Трудно ми е да предвиждам какъв брой решителен ще бъде резултатът. Всеки мач до края на шампионата ще е от извънредно значение за нашия тим. Сега сме фокусирани към Левски.

Оставащите срещи до края не са леки и в тях аз не бих подходил с презумцията, че сме първенци. Тепърва следва да станем ", сподели Стоев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР