Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев смята, че една убедителна победа

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев смята, че една убедителна победа
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Най-хубавият сценарий е да си решим мача още у дома

Треньорът на " Лудогорец " Стойчо Стоев счита, че една безапелационна победа в Разград би била съвършения сюжет за мачовете с " Марибор " от плейофите за влизане в групите на Лига Европа. В четвъртък (22 август) първенците одобряват вкъщи словенския отбор от 20:30 ч.

" Най-хубавият сюжет е да си решиш мача още в първия дуел. Ние сме с настройката, че имаме два мача. Нагласата ни е такава, че би трябвало да се представим много безапелационно. Класата на " Марибор " е по-голяма от тази на ТНС ", сподели Стоев на формалната конференция преди дуела.



" Трудно е с две думи да се опише играта на " Марибор ". Играят добре в двете етапи на играта. Имат положителни футболисти ", съобщи още треньорът на " орлите ".

Стоев добави, че е разговарял с играчите и им е споделил да бъдат спокойни в мача.

" Надявам се да няма напрежение. Говорих с футболистите. Играчите би трябвало да са спокойни и уверени, както и да извършват нещата, които сме говорили. Съставът е бистър. Доста време ги следим. Футболистите са осведомени със мощните и слабите страни на техния тим ", добави още Стойчо Стоев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР