Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия два

...
Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред клубната телевизия два
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Отиваме в София да победим Левски

Tреньорът на Лудогорец Стойчо Стоев приказва пред клубната телевизия два дни преди мача с Левски. Ето какво мисли експертът за дуела на стадион „ Васил Левски “.
- Г-н Стоев, следва третият мач с Левски през този сезон. В положение ли е Лудогорец да потори мощната си игра от гостуването на „ Георги Аспарухов “ през март?
- Отиваме в София с концепцията и целт а да се представим на равнище. Представянето на равнище значи да победим. Няма да бъде елементарно, само че това ни е концепцията. Надявам се тя да се реализира.
- По-различен ли ще бъде неделният мач от предходния против този противник?
- Със сигурност. Няма мачове, които се препокриват. Винаги има нещо друго. Надявам се ние да се представим на едно положително равнище, което да ни разреши да се поздравим с триумф.
- Наясно ли сте със положението на Левски сега?
- Нормално е да съм наясно. Но избирам са се концентрирам върху нашия тим. Левски си има управление и треньори, които да се занимават с тях.
- С оглед последните резултати в първата шестица на Първа лига какъв брой значим се явява изходът от дуела против Левски за Лудогорец?
- Всеки мач е значим. Няма маловажни мачове в тези плейофи. Но постоянно идната среща е най-важна.
- В какво кадрово положение се намира отборът в навечерието на срещата на „ Васил Левски “? Всички ли са здрави?
- Не. Всички са здрави. Тренират обикновено. С въодушевление. Надявам се в неделя нещата да се получат.
- В последните три дуела Лудогорец не означи гол, макар че сътвори доста положения. Взел ли сте ограничения това да се промени?
- Разбира се. Не съм го изключил от съзнанието си. През седмицата работихме доста в последната фаза – в началото основаване и след това осъществяване на головите обстановки. Убеден съм, че футболистите без значение с какви функционалности са в даден миг ще осъществят основаните положения.
- Кой ще бъде решаващият фактор в битката за купата?
- За нас всеки мач е значим. И би трябвало да вземаме максимума точки. Преследвачите са покрай Лудогорец и всяка изгубена точка води до в допълнение напрежение. Това никога не би ни харесало. Надявам се да не се получи.







Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР