Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев е категоричен, че единствената цел

...
Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев е категоричен, че единствената цел
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Отиваме в София, за да победим "Левски"

Треньорът на " Лудогорец " Стойчо Стоев е безапелационен, че единствената цел пред отбора му за идното дерби от третия кръг на плейофите на Първа професионална лига против " Левски " в неделя (14 април) е победа.

" Отиваме в София с концепцията и задачата да се представим на равнище. Представянето на равнище значи да победим. Няма да бъде елементарно, само че това ни е концепцията. Надявам се тя да се реализира ", сподели Стоев.



До момента " Лудогорец " има две равенства в актива си в плейофите - против " Берое " и ЦСКА. И в двата мача водачите в шампионата не съумяха да вкарат гол.

" През седмицата работихме доста в последната фаза – в началото основаване и след това осъществяване на головите обстановки. Убеден съм, че футболистите, без значение с какви функционалности са в даден миг, ще осъществят основаните положения. Трябва да вземаме максимума точки. Преследвачите са покрай " Лудогорец " и всяка изгубена точка води до в допълнение напрежение. Това никога не би ни харесало. Надявам се да не се получи ", съобщи още Стоев, който в интервала 2014-2016 година бе отпред на " Левски ".

" Всички са здрави. Тренират обикновено. С въодушевление. Надявам се в неделя нещата да се получат ", добави още той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР