Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели преди мача с Френцварош,

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели преди мача с Френцварош,
Коментари Харесай

Станислав Генчев: За Лудогорец ще е голям успех да се класира за елиминациите в ЛЕ

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев показа преди мача с Френцварош, че този дуел може да осмисли сезона на “Орлите”. Победа или тъждество ще класира отбора му на 1/16-финалите в Лига Европа, а съгласно него това ще е огромен триумф за разградчани.

“Подготвени сме добре за утрешния мач. Това е доста значим дуел, защото може да осмисли сезона ни. За нас ще е огромен триумф да се класираме за елиминациите в Лига Европа. В момента нямаме проблеми със състава. Освен Горалски, който би трябвало да претърпи интервенция, всикчи останали са на линия”, съобщи Генчев пред “Диема Спорт”.

“Този мач е като край, тъй като след него незабавно ще е ясно кой продължава и кой отпада. Дано опитът ни помогне, само че напрежението е по-голямо от нормално. Победата в Унгария ни дава убеденост, само че в този момент следва изцяло нов мач, който ще се реши в границите на 90 минути”, добави експертът.

“Не се тормозя, по-важното е футболистите да схванат добре функциите и дилемите си на терена, с цел да можем да ликуваме след края на мача. При премахване на Ференцварош, бих могъл да назова полусезона като съвършен, защото към момента нямаме загуба в шампионата. Ние не сме тим, който е привикнал да се брани и да пази резултат. Това няма да се промени и на следващия ден. Излизаме за победа”, приключи треньорът. Лига Европа 6 кръг, четвъртък 12 декември  Лудогорец 22:00предстои  Ференцварош
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР