Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев призна превъзходството на Тотнъм в

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев призна превъзходството на Тотнъм в
Коментари Харесай

Генчев призна, че Тотнъм тотално е надиграл Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев призна превъзходството на Тотнъм в дуела сред двата отбора в Лондон, извоюван от домакините с безапелационното 4:0.

„ В днешния мач подходихме с трима централни бранители, защото в първия мач в Разград Тотнъм сътвори множеството си положения през центъра на защитата ни. Това не даде доста благоприятни условия на съперника през центъра през днешния ден, само че ни попречи в организирането на офанзивите си. Не успяхме да отправим нито един прецизен удар и бяхме тотално надиграни”, сподели Генчев след мача.

" Тотнъм е добре проведен тим, който бързо пресира. Ако не се играе бързо против тях, просто нямаш късмет. Нашия тим не е привикнал да рита топката напред. Затова непрекъснато играехме обратно и доста постоянно с Пламен Илиев, което беше неточност. Във всеки един съставен елемент на играта трябваше да бъдем по-добри.

Тотнъм бяха нападателни и без топка, което е показателно. Владението на топката беше в тяхна изгода. Не съм гледал статистиката, само че сигурно те направиха и повече нарушавания, което е показателно за нападателната им игра. Беше доста мъчно да намерим правилния път както в предни позиции, по този начин и в защита

Днес изиграхме един доста сериозен мач, напрегнат, което е единственото хубаво нещо предвид на отсрочените мачове в последните седмици. Ще бъдем с доста съществено отношение в последните два мача. Това е авторитет и носи точки ", сподели още Генчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР