Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев е убеден, че неговият тим

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев е убеден, че неговият тим
Коментари Харесай

Генчев: Виждаше се страх в очите на играчите на ЦСКА

Треньорът на " Лудогорец " Станислав Генчев е уверен, че неговият отбор е изпуснал успеха против ЦСКА в дербито на 18-ия кръг на Първа футболна лига. Мачът на стадион " Българска войска " приключи 0:0.

" Ние съжаляваме, че не победихме, защото имахме по-изгодните положения. Целта на ЦСКА бе да предизвикат мача. Просто се виждаше боязън в техните очи. Мисля, че те през днешния ден са щастливи от равния резултат ", сподели Генчев минути след последния съдийски сигнал.
ЦСКА и " Лудогорец " не се победиха в мач с куп искания Разградчани желаеха дузпа, домакините - червен картон
В срещата имаше няколко дискусионни положения. Гостите имаха искания за неотсъдена дузпа при започване на мача поради игра с ръка в наказателното поле на Албентоса.

" Каквото е отсъдил съдията, това е. Смятам, че съдията свири сносно мача. Щом не е свирил дузпа, значи е нямало. Идеята с трима в защита бе да имаме сигурност в защита. През второто полувреме ЦСКА мъчно се ориентира и ние тогава създадохме по-добрите си положения. За почитателите е неприятно, че четвърти следващ мач сред тези два тима няма гол, само че това е играта. Засега се движим добре, само че мачовете със " Септември ", " Черно море ", " Ференцварош " и " Славия " да са още по-добри. ", разяснява треньорът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР