Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде официалната си пресконференция преди

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде официалната си пресконференция преди
Коментари Харесай

Генчев: Готови сме да отговорим на всичко, което "Марибор" предприеме

Треньорът на " Лудогорец " Станислав Генчев даде формалната си конференция преди мача-реванш с " Марибор " от плейофната фаза на Лига Европа. Наставникът на " орлите ", който размени уволнения Стойчо Стоев, съобщи, че е квалифициран и има проект за мача.

" Ситуацията е много изненадваща, нещата се развиха бързо. Треньорската промяна е нож с две остриета. Надявам се в тази ситуация резултатът да е положителен и футболистите да са подготвени да дадат най-хубавото от себе си в този значим мач. Ситуацията сред Марселиньо и предходния треньор беше изчистена, това нещо беше изчистено от дълго време. Надявам се, че той ще бъде подготвен да даде на следващия ден най-хубавото от себе си "

Снимка: Lap.bg
Изборът на първенците Трансферната политика и промяната на треньорите разклати кораба на „ Лудогорец ”
" Не очаквайте тъкмо в този момент да ви кажем какъв ще е методът ни. Футболистите ще схванат какво ще вършим в съблекалнята. " Марибор " играе като хазаин, имат богат опит в европейските шампионати, подготвени сме за всевъзможен вид - дали ще играят офанзивно, или по-дефанзивно. Готови сме да отговорим на всичко, което те подхващат. Не можем да гледаме единствено в едната фаза от играта, когато приказваме за мач в европейските шампионатите "

" Направили сме тактика и проект за мача. Дано това, което сме приготвили за на следващия ден, ни донесе триумф. Притеснения нямам, нещата се развиха много бързо. Работата, която трябваше да свършим за тия 2-3 дни беше много. Нямахме време за терзание, аз съм много спокоен в действителност. Увереност ми дава и настройката на футболистите "

Снимка: Lap.bg
" Лудогорец " се скъса да пропуща и остави цялата конспирация за реванша (ГАЛЕРИЯ) 0:0 в първия мач от плейофите за влизане в групите на Лига Европа
" В първия мач Марибор в действителност игра много защитно, само че те бяха с човек по-малко, на следващия ден ще играят несъмнено по-офанзивно, само че както и да играят, ние имаме вид за противопоставяне. За два дни смяна мъчно може да се усети, даже да има такава. Футболистите усещат какъв е моментът и се надявам на следващия ден да създадат най-хубавото на терена. Дали сме упражнявали дузпи? Един футболист или може да ги бие, или не може. Надявам се да приключим в постоянното време, с триумф за нас ", сподели Генчев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР