Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен след победата с

...
Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен след победата с
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Победата е напълно заслужена

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев бе удовлетворен след успеха с 2:0 над ЦСКА и съобщи, че триумфът е изцяло подобаващ.
 Лудогорец победи ЦСКА с 2:0 в efbet Лига
Лудогорец пречупи ЦСКА в края и се откъсна на върха в efbet Лига

" Армейците " позволиха два гола в края

" Победата е изцяло заслужена. През първото полувреме имаше повече напрежение, само че през втората част към този момент играчите влязоха в мача. Като цяло мисля, че през множеството време бяхме тимът, който създаваше повече положения, до момента в който ЦСКА основно разчитаха на статични положения и на центрирания, с цел да употребяват силата на Кайседо.

Всички футболисти, които влязоха през второто полувреме се включиха доста добре. Точно това желаеме да виждаме - всеки, който влезе, даже за 10 минути да покаже какво може и да даде всичко от себе си.
 Стойчо Младенов: Елементарно и детско държание
Стойчо Младенов: Елементарно и детско държание

Лудогорец победи ЦСКА с 2:0

Загубата от ФК ЦСКА 1948 пристигна в точния миг, с цел да си забележим грешките. По-добре, че пристигна тогава, а не през днешния ден, с цел да си извадим поуките. Дори против Цървена звезда играхме добре.

ЦСКА действително са ни кандидат. Винаги са били главен съперник. Днешният мач ни дава три точки и задоволително преднина, само че имаше още доста мачове и не би трябвало да позволяваме неточности.

Да се надяваме, че няма да има повече неприятни изненади и контузени футболисти. С тези играчи, с които разполагаме без проблем можем да изкараме сезона ", съобщи Генчев след дуела.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР