Треньорът на Лудогорец Павел Върба сподели впечатленията си от новото

...
Треньорът на Лудогорец Павел Върба сподели впечатленията си от новото
Коментари Харесай

Павел Върба: Алекс ще ни помогне много и ще бъде основна част от тима

Треньорът на Лудогорец Павел Върба показа усещанията си от новото попълнение на разградчани - Алекс Сантана . Чешкият експерт показа, че чака в идващите дни да бъдат преставени още класни футболисти.

„ Високите ни цели и това, че желаеме да успеем на няколко фронта ни кара да привличаме класни играчи. Опитваме се да подобрим качеството на тима. Представяме ви първият състезател - Алекс Сантана и се надявам в идващите дни да покажем още няколко футболисти. Надявам се да ни помогне за упоритостите, които имаме през този сезон “, съобщи Върба.

„ Казахме в края на предишния сезон, че ще се опитаме да подобряваме офазнивната ни част, само че подобен вид играчи като Алекс също са ни нужни. Предстоят ни доста мачове през есента, в Европа и България, и несъмнено, с цел да успеем на всички фронтове ни трябват класни футболисти, с цел да се случи това. Алекс ще ни помогне доста и ще бъде съществена част от състава “, добави още той.

„ Знаете, че Лудогорец разполага с доста мощни играчи, само че несъмнено всеки един тим се стреми още повече да се усъвършенства. Всеки класен футболист е добре пристигнал. Искаме да бъдем още по-силен тим и ще се стараем по всевъзможен метод този отбор да наподобява още по-добре. За да сме сполучливи ни трябват нови играчи, с цел да подобряваме тима и качеството на игра. Като цяло и на клуба “, сподели чешкият експерт.
 Павел Върба и Алекс ludogorets.com
Бразилският отбранителен полузащитник показа, че е приел съветът на някогашния ментор на Лудогорец Пауло Аутуори, който е похвалил цялостната организация в клуба. Освен това играчът назова и огромната си цел - да играе в групите на Шампионската лига дружно с българския хегемон. 

„ Дошъл съм тук, с цел да изведа Лудогорец още веднъж в Шампионската лига. Искам да съм сложен състезател и да дам най-хубавото от себе си. Избрах Лудогорец,защото в
Бразилия се знае доста за този тим Също по този начин Пауло Аутуори, който ми беше треньор, похвали извънредно доста Лудогорец. Радвам се, че направих този избор “, стартира Сантана.

„ Играл съм на всички позиции в средата на терена. Когато треньорът ми каже да играя на избрана позиция, то аз съм подготвен да оказа помощ “.
„ Харесвам номер 7, както и10, само че избрах 7 в последна сметка. Не обичам да приказвам доста за себе си, уповавам се вие да можете да определите мощните ми качества, откакто ме видите на терена “, приключи халфът. Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР