Треньорът на Лудогорец Павел Върба ще даде пресконференция в сряда

...
Треньорът на Лудогорец Павел Върба ще даде пресконференция в сряда
Коментари Харесай

Павел Върба дава онлайн пресконференция в сряда

Треньорът на Лудогорец Павел Върба ще даде конференция в сряда в 13,00 ч. Брифингът ще се организира напълно онлайн, като за задачата би трябвало да се употребява платформата Гугъл Meet.

В 12,40 ч. ще чакаме всички сътрудници да се причислят към стаята на ПФК Лудогорец, която може да бъде открита на следния адрес: https://meet.google.com/ouy-zzwd-dkf

" Молим всички, които ще вземат присъединяване в конференцията след присъединението си, да изключат своя микрофон, до момента в който не им бъде дадена думата от ПР-ът на клуба. Междувременно други въпроси, които не са към треньора на клуба могат да бъдат задавани посредством чат модула на платформата от самото начало ", пишат " орлите " в формалния си уебсайт.

Старши треньорът Павел Върба и преводачът му Стефан Николов ще се включат в 13,00 ч. директно от залата за конференции на стадион " Хювефарма Арена ".

Гугъл Meet може да бъде наличен посредством преносим компютър, смарт телефон или таблет, като за последните две е нужно да бъде конфигурирано приложението " Гугъл Meet " надлежно от Гугъл Play (за Android) или App Store (за iPhone/iPad).

Цялата среща ще бъде излъчена онлайн в обществените канали на ПФК Лудогорец, след което ще бъде качен и запис в YouTube канала на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР