Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори сподели очакванията си за реванша

...
Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори сподели очакванията си за реванша
Коментари Харесай

Пауло Аутуори: Ще атакуваме, нищо че вече имаме гол аванс

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори показа упованията си за реванша с Жрински от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Ето какво сподели експертът на летище " София ", при заминаването на отбора за Босна и Херцеговина:

" Настроението, освен моето, е да спечелим и да се класираме напред.

Всеки тим има собствен жанр, нашият е да играем по-атакуващ футбол. Отиваме с тази цел, без значение, че имаме гол преднина.

Животът на един треньор е доста сложен. Във всеки сезон нещата са разнообразни и това, че е бил ментор предходната акция, не значи, че в този момент нещата са същите. Има подтик от прочувствена гледана точка. Когато има страст обаче, не знаем в коя посока ще тръгне - в положителна или отрицателна. Това, което е най-важно е да има прочувствен баланс, в отбранителната и офанзивната част, и да се поучим от грешките от дуела ни като посетител на Видеотон.

Всички играчи с изключение на Лукас Саша и Анисе са в положително здраве и са подготвени за мача. Аз съм изцяло съсредоточен върху мача с Жрински, за ЦСКА ще мислим след този дуел ", съобщи експертът. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР