Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори остана доволен след победата с

...
Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори остана доволен след победата с
Коментари Харесай

Аутуори: Лудогорец е много силен отбор!

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори остана удовлетворен след успеха с 2:0 над Крусейдърс в северноирландската столица Белфаст. Така „ орлите “ отстраниха „ брадварите “ с общ резултат 9:0 и се класираха за втория квалификационен кръг на Шампионската лига, в който ще срещнат унгарския първенец Видеотон, отстранил Дюделанж от Люксембург с общ резултат 3:2.

„ Победата бе доста значима за нас и съм доста удовлетворен от това по какъв начин бе реализирана. Няма значение, че в Разград победихме с огромен резултат. Показахме положително държание в мача и дадохме късмет на играчи, които не бяха записали доста минути до момента. Вътрешната конкуренция е доста мощна и съм удовлетворен “, показа Аутуори след мача в Белфаст.

„ Разузнали сме Видеотон, както и Дюделанж. Това ни е работата и би трябвало да сме готови за всеки един съперник. Смятам, че и те са сторили това. Тепърва имаме още време да забележим детайлите в тяхната игра. Жълтите картони са част от играта и няма по какъв начин да спра футболистите да вършат нарушавания, в случай че това се постанова. Антон Недялков е доста първокласен и умел футболист. Адаптира се бързо към нашия тим и би трябвало да поиграе повече, с цел да възвърне футболното си самочувствие. Не се тормозим от нищо и би трябвало да се подготвим за всички компликации, които ни предстоят освен в Първа лига, само че и в Шампионската лига. Направили сме добра подготовка и имаме мощен тим. Сега работата ни би трябвало да е градивна “, приключи наставникът на българския първенец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР