Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не бе доволен след равенството

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не бе доволен след равенството
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Когато опре ножът в кокала, сме способни на всичко

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев не бе удовлетворен след равенството на " орлите " с Олимпия Любляна в първия мач от предварителните кръгове на Шампионската лига. Наставникът на " орлите " открои грешките на отбора, като ще желае друго държание от играчите си в реванша в Любляна.

" С един мач нищо не свършва. Трябва да си извадим поуките. Момчетата също са разочаровани, имахме и поддръжка. Трябва да подобрим някои неща в играта, които бяха доста разочароващи. От мисленето потегля всичко. Имахме доста предел в обикновени подавания. Наруши се салдото в играта. Получихме гол, откакто бяхме невнимателни и имаше неприятно развиване в центъра, а това и ни смути ", стартира той.

" Дуа почувства някаква болежка. Имало е контакт, само че трябваше да го сменим, за жалост. Мисля, че ни тежи да сме любимец. Не е обикновено да играем по този начин преди шест дни, а в този момент бяхме неуверени. Не е елементарно да си любимец във всеки един дуел. Всеки един мач е 50 на 50 ", добави експертът.

" Мисълта, че е наложителен дуелът, ни кара да не сме оптимално безапелационни. Като нямаме мачове, ще имаме повече време да работим в тренировките. В Любляна би трябвало да сме доста по-убедителни и би трябвало да създадем всичко допустимо да ги отстраним ", разяснява треньорът на Лудогорец.

" Нашето държание ще е по-различно. Когато ни опре ножът в кокала, сме способни на безусловно всичко. Не знам още какво е положението на Дуа ", приключи Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР