Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе умерен в своята реакция

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе умерен в своята реакция
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Победата бе задължителна, оставката е въпрос на морал

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе сдържан в своята реакция след успеха на отбора му над Пирин с 4:0 в мач от 13-я кръг на efbet Лига. Специалистът приказва и за подадената от него оставка, както и за отсъстващите от групата основни играчи.

" Не мога да не бъда удовлетворен. Второто полувреме беше несъмнено по-добро. През първата част не бяхме задоволително ефикасни в завършващата фаза. Хората от пейката донесоха нужната прохлада и креативност. Победата е в рубрика наложителни ", стартира той.

" Малко съм неудовлетворен от първата част, тъй като не бяхме толкоз съответни. Сами видяхте какъв брой положения създадохме. Вкарахме три гола, спечелихме, няма какво да желая повече. Отсъстващите от групата са поради мое решение. Ментално не бяхме на 100 %, само че успяхме да се съберем и да покажем, каквото можем ", продължи експертът.

" Въпрос на морал е оставката. Повече нищо не мога да кажа. Аз съм експерт и си правя професионално работата. Ще запазя за себе си дали съм приказвал с управлението. Най-важното е в този момент душевен да се възстановим ", приключи Ивайло Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР