Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе много недоволен и разочарован

...
Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе много недоволен и разочарован
Коментари Харесай

Петев: Срам и безотговорност

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе доста неудовлетворен и отчаян след загубата на своя тим с 1:7 от Нордселанд в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Специалистът показа, че го е позор и това е безконтролно.

" Стигна се до този резултат на база на това, което показахме в самия мач. Допуснахме по детски метод някои от головете. Това е огромна безнаказаност. Мога да се извиня на почитателите. Поемам виновността като треньор. Във всеки един мач нямаш право да допускаш по този метод голове. Нямам отговор, безконтролно е. Толкова ме е позор, че не мога да опиша ", стартира той.

" Все едно играхме против Манчестър Сити. За първи път ми се случва такова нещо в кариерата. Разбирам да са ни умъртвили от игра и да имат доста положения, само че сами видяхте. Върнахме се в мача и последва неточност след неточност. Имахме 20 минути самодейността след 4:1, само че отново сбъркахме, а най-после бяхме неузнаваеми. След промените станахме даже по-слаби ", добави треньорът на Лудогорец, предава Гонг.

" Тази загуба може би ще ни пристигна отрезвително. Трябва всеки да понесе отговорност, а аз съм първият за това. Днес беше позор и безнаказаност. Мисля, че това няма да се повтори, само че всеки би трябвало да поеме отговорност за това по какъв начин се е показал ", приключи Ивайло Петев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР