Треньорът на Лудогорец“ и бивш селекционер на младежкия национален отбор

...
Треньорът на Лудогорец“ и бивш селекционер на младежкия национален отбор
Коментари Харесай

Треньорът на „Лудогорец“ заряза жена си заради друга

Треньорът на „ Лудогорец “ и някогашен селекционер на младежкия народен тим Антони Здравков заряза годеницата си и най-малкото си дете. Причината е до болежка позната – друга жена, научи HotArena.

Сухия се е разделил със спортната журналистка Ралица Караджова, от която има щерка. Краят на връзката им настъпил преди година. Причината е, че Здравков се е хванал с друга жена. „ Ако аз бях зарязала фамилията си и щерка си поради различен мъж -  да опиша за обстановката. Така че питайте него защо става въпрос. Аз не желая да влизам в детайлности “, съобщи Караджова пред „ България Днес “.

Треньорът също удостовери, че са разграничени с Ралица. Но изясни, че повода не е друга жена. „ Факт е, само че не е тъкмо по този начин. Не сме се разделяли поради друга жена, а по наши си аргументи. Имахме фамилни проблеми, които надали касаят хората какви са. Не е изневери при всички положения. С тази жена, с която имам връзки не пребивавам. Не сме женени или на фамилни начала. Аз си пребивавам в моята къща, тя в нейната, Тя идва отвреме на време в Разград, да гледа някой мач. Не може да живее тук “, споделя Сухия.

Новата му тръпка е служителка на футболния съюз. Тя е щерка на някогашния арбитър и дълготраен чиновник в централата Георги Камишев. Казва се Юлия и работи в отдел „ Човешки запаси “ на БФС. Връзката им почнала около работата на експерта като селекционер на младежите. Сухия напуща ненадейно Ралица, за която бе благоприятен. Малката остава при майка си, а треньорът заплаща прехрана, само че рядко вижда щерка си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР