Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от проверката с

...
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от проверката с
Коментари Харесай

Дерменджиев: Доволен съм, Зенит игра с повечето титуляри

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана удовлетворен от инспекцията с съветския гранд Зенит (Санкт Петербург) (1:0). Той съобщи, че противникът е играл с множеството си титуляри и се е получила добра контрола.

" Смятам, че стана добър мач. Зенит игра с множеството си титуляри и стана сериозна инспекция. За нас сходен мач идва в прекомерно ранна фаза от подготовката. Още изглаждаме много неща в играта си. Дяков почувства болки в глезена и занапред ще забележим какво е ситуацията. Всичките ни играчи са значими, само че той въпреки всичко е капитан на отбора. Дано травмата се окаже по-лека ", съобщи Дерменджиев.

" Зенит също имаше положения. Този резултат е значим основно за самочувствието на тима. Важна е и играта. Допуснахме няколко рискови пробива към нашата врата, само че ние също имахме положителни положения, които можехме да осъществяваме с малко повече централизация. Оставете анализите на мен ", добави експертът.

" Дзюба е футболист от класа, който основава обстановки, само че в последна сметка нашите играчи се показаха доста добре и съумяха да му се опълчва. Програмата ни в контролите съзнателно е такава и играем със мощни съперници. Лошото е, в случай че се получат травми. Футболистите не са в оптимална форма. Това ни приготвя за Жалгирис ", зовърши наставникът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР