Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров коментира предстоящия утрешен сблъсък от

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров коментира предстоящия утрешен сблъсък от
Коментари Харесай

Херо: Мъжество е да се вдигнем в правилния момент

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров разяснява идния утринен конфликт от Лига Европа с немския Лудогорец. Херо разгласи на конференцията, че не е значимо по какъв начин ще играе противникът, а по какъв начин ще наподобява неговият отбор.

Специалистът призна, че съжалява за изгубените благоприятни условия в борбите против Брага и Истанбул Башакшехир и се надява отборът да се вдигне против Хофенхайм.

“Не е толкоз значимо дали противникът ще излезе с запаси или титуляри. При тях са много равностойни промените и постоянно са на едно високо равнище. Мен ме интересува повече държанието на нашия тим и това ние по какъв начин ще играем. Все отново не чакаме Хофенхайм да играят отбранително. Те няма да изневерят на стила си, който са показвали до момента. Във футбола е обикновено да има напрежение. Във всички мачове има. Съжалявам пъклен доста за мачовете с Брага и Истанбул Башакшехир. Ние сме настроени за оптимално себераздаване. Във футбола има освен върхове, само че и спадове. Мъжеството е да се покажеш, че можеш да се вдигнеш във всеки един миг ”, сподели Херо.

Припомняме, че Лудогорец има потребност от най-малко една точка, с цел да продължи в идната фаза, само че при изискване, че Истанбул Башакшехир победи Брага. При тъждество в точките (победа за Истанбул Б и загуба на Лудогорец), напред продължава истанбулският отбор поради по-добри индикатори в директните срещи - победа и тъждество. Ако турците изгубят или създадат хикс против Брага на следващия ден, разградчани са в идната фаза и при загуба. 

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР