Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази надежда късметът да бъде

...
Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази надежда късметът да бъде
Коментари Харесай

Херо: Дано късметът този път е на наша страна

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази вяра шансът да бъде на страната на българския първенец в реванша против Милан от 1/16-финалите на Лига Европа на следващия ден вечер от 22:05 часа българско време на „ Джузепе Меаца ” в Милано. „ Росонерите ” завоюваха изрично с 3:0 в Разград преди седмица.

“Не мога да предсказвам дали ще има подценяване от страна на Милан. Ние сме длъжни да подходим оптимално съществено. Колкото и да са нулеви възможностите, ние сме длъжни да отговорим на предизвикването. Важното е да покажем добър футбол. Дано шансът да бъде на наша страна ”, съобщи Херо на конференцията преди мача.

“Загубихме първия мач освен тъй като шансът и шансът не бяха на наша страна. А поради класата на футболистите на Милан във значимите моменти, когато съумяха да осъществят своето предимство. Благодаря на Дженаро Гатузо за хубавите думи, само че ние би трябвало да проучваме и отчитаме нашите неточности. Не бива да позволяваме такива наивни неточности като тези от първия мач.

„ Имаме Клаудиу Кешерю, който е осъден за още един мач, а Лукас Саша е контузен, той ще отсъства сред 2-3 седмици. Какъв резултат чакам на следващия ден? Трудно ми е да отговоря на този въпрос. Ако кажа, че желанието ми е да отстраним Милан, ще прозвучи смехотворно в ушите на хората. Търся добра игра, в случай че имаме шанса да спечелим нещо, ще бъда доста удовлетворен ”, приключи треньорът на българския първенец.

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР