Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков гарантира днес, че отборът ще

...
Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков гарантира днес, че отборът ще
Коментари Харесай

Желязков: Ние сме по-добрият отбор, няма с какво да се изненадаме с Ференцварош

Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков подсигурява през днешния ден, че тимът ще играе само за победа в утрешния решителен мач с унгарския Ференцварош в шампионата Лига Европа, макар че и тъждество подсигурява класирането.  Септември - Лудогорец @@@
" Състоянието и точковия актив на тимовете допуска, че Ференцварош ги устройва само победа. А по какъв начин ще се опитат да я реализиран - дали ще чакат своя късмет в последните минути, дали ще тръгнат от първата минута в офанзиви, това ще си бъде тяхната тактика. Ние сме подготвени и за едното, и за другото, с цел да отговорим на Ференцварош ", стартира Алекси Желязков.

" Ние сме по-добрият тим, нашите играчи са взели участие в много такива мачове, това е и нашият плюс, опитът на футболистите ни ", добави още той.

На въпрос дали Лудогорец ще мисли и за тъждество, което също дава класиране напред, помощникът на Станислав Генчев отговори: " Моят опит като треньор демонстрира, че в никакъв случай даден тим с някаква цел, и да го устройват два знака като краен излаз, ще се откаже от успеха. Аз не мога да си показва по какъв начин даден треньор може да направи по този начин, че тимът му да играе за тъждество. Ние ще играем за победа, нас ни устройва само успеха ", проучва Желязков.

" Двата тима се познават сносно, към този момент ще стане четвърти мач, който ще изиграят на следващия ден. Съмнявам се да има изненади. Според мен, във всеки един тим, когато мине мачът и той остане в историята, се гледа напред. Ако ние търсим реванш за отпадането от Шампионската лига, те също може да търсят подобен за 0:3 на собствен терен в първия ни мач в групата. Залогът е значителен, задачата е огромна. Предполагам, че и двата тима ще бъдат фокусирани върху това ", приключи Алекси Желязков.

Тренировката на Лудогорец през днешния ден е от 15.00 часа въз основата на клуба, а тази на гостите от Унгария от 18.00 часа на стадион " Лудогорец Арена ".
Лига Европа 6 кръг, четвъртък 12 декември  Лудогорец 22:00предстои  Ференцварош
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР