Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков гарантира днес, че отборът ще

...
Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков гарантира днес, че отборът ще
Коментари Харесай

Алекси Желязков: По-добрият отбор сме

Треньорът на Лудогорец Алекси Желязков подсигурява през днешния ден, че тимът ще играе само за победа в утрешния решителен мач с унгарския Ференцварош в шампионата Лига Европа, макар че и тъждество подсигурява класирането. Според него, сходно ще бъде държанието на Ференцварош, тъй като тях пък ги устройва само победа.

"Състоянието и точковия актив на тимовете допуска, че Ференцварош ги устройва само победа. А по какъв начин ще се опитат да я постигнат- дали ще чакат своя късмет в последните минути, дали ще тръгнат от първата минута в офанзиви, това ще си бъде тяхната тактика. Ние сме подготвени и за едното, и за другото, с цел да отговорим на Ференцварош, сподели Алекси Желязков.

"Ние сме по-добрият тим, нашите играчи са взели участие в много такива мачове, това е и нашият плюс, опитът на футболистите ни.

На въпрос дали Лудогорец ще мисли и за тъждество, което също дава класиране напред, помощникът на Станислав Генчев отговори: "Моят опит като треньор демонстрира, че в никакъв случай даден тим с някаква цел, и да го устройват два знака като краен излаз, ще се откаже от успеха. Аз не мога да си показва по какъв начин даден треньор може да направи по този начин, че тимът му да играе за тъждество. Ние ще играем за победа, нас ни устройва само успеха.

Лудогорец и Ференцварош натрупаха много мачове по сред си, само че точно зелените от Будапеща стопираха българския първенец по пътя му към Шампионската лига. Така на напред във времето излиза въпросът дали утрешната среща ще мине под знака на реваншизма.

"Няма никакъв реваншизъм. Аз ще бъда удовлетворен да реализираме резултат, който ще ни разреши да излезем от групата. Това е.

"Иначе двата тима се познават сносно, към този момент ще стане четвърти мач, който ще изиграят на следващия ден. Едва ли двата тима ще успеем един различен. Така че се колебая дали ще има изненади. Според мене, във всеки един тим, когато мине мачът и той остане в историята, се гледа напред. Така че в случай че ние търсим реванш за отпадането от Шампионската лига, те също може да търсят подобен за 0:3 на собствен терен в първия ни мач в групата. Залогът е значителен, задачата е огромна. Предполагам, че и двата тима ще бъдат фокусирани върху това.

Попитан кое би било най-нелогичното нещо, което може да се случи на следващия ден, някогашният нападател на Черноморец и Нефтохимик съобщи: Най-нелогичното е да не стартира мача. Всичко останало е изцяло разумно.

Тренировката на Лудогорец през днешния ден е от 15:00 часа въз основата на клуба, а тази на гостите от Унгария от 18:00 часа на стадион Лудогорец Арена. Половин час по-рано е конференцията на старши треньора им Серхий Ребров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР