Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, сподели, че играчите му

...
Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, сподели, че играчите му
Коментари Харесай

Дерменджиев: Трябва да сме умни, познаваме се със Сервет

Треньорът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, показа, че играчите му би трябвало да са умни на терена в реванша в Лига на конференциите против Сервет. Първата среща в Женева приключи 0:0, реваншът е в четвъртък вечер в Разград.

Според опитния експерт утрешният мач допуска друг темп, само че не толкоз разлика като игра. Дерменджиев съобщи, че теренът в Женева не е бил добър, но това не е опрощение за нулевия хикс.

" Ритъмът на следващия ден ще бъде по-различен. Не мисля, че утрешната среща ще бъде толкоз друга. Като съперници се познаваме добре и се надяваме да стане един добър мач. При всички случаи резултатът беше добър за нас. Утрешният дуел остава 50 на 50. Сервет е един доста добър тим, добре окомплектован, не му пречи да играе като посетител “.


„ Трябва да бъдем доста умни. Мисля, че това не е задоволително в действителност. Съперникът е добър тим, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме положителни шансове “.


„ Теренът в Женева не беше доста добър, само че не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е значимо да сме крайни спечелили “.

„ Чочев не може да бъде картотекиран. За момента всички други футболисти са добре. Предпочитам тимът да играе отмерено и като хазаин, и като посетител. Вкъщи, на този стадий, тимът усеща поддръжката и има по-голямо самочувствие ", сподели Дерменджиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР