Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана много разочарован от

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана много разочарован от
Коментари Харесай

Акрапович скастри остро играчите си: Липсваше ни мъжество

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович остана доста отчаян от представянето на своя тим при равенството 1:1 с Витоша в дуел от 24-тия кръг на efbet Лига. Босненецът приказва за многото травми в състава си и упрекна неналичието на геройство за позволения късен гол, дело на Апостол Попов.

„ Вината е напълно моя. Аз сгреших със състава първоначално. Топката не се движеше добре. Последната седмица споделих, че това ще е тежък мач и очевидно никой не ми повярва. Вината за това е напълно моя “

„ На последната подготовка използвахме и масажисти в тактически упражненията. Трудна е обстановката, имаме доста травми и в тези моменти би трябвало да се покаже темперамент. Днес трябваше да спечелим мача, само че не показахме задоволително предпочитание и не изглеждахме добре “.

„ Голът беше липса на геройство. Имаше 3-4 минути до края на срещата и трябваше просто да се покаже темперамент. Не може да допуснеш сходен гол. Всички са отговорни в наказателното поле, тъй като никой не пое отговорност да почисти топката “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР