Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович направи интересно предложение към

...
Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович направи интересно предложение към
Коментари Харесай

Акрапович: Дайте ми Левски и 3 хиляди лева за заплати и отборът ще експлодира!

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович направи забавно предложение към Левски. Босненският експерт приказва пред Канал 3 във връзка финансовата рецесия при сините и неналичието на пари за прехвърляния и заплати за нови попълнения.

Специалистът, който изведе Локомотив в две следващи години до успех в шампионата за Купата на България разкри, че точно това е неговия метод за привличане на футболисти. Да не се заплащат големи заплати и комисионни на мениджъри.

„ Левски си е Левски. Дайте ми Левски и три хиляди лв. за заплати и тимът ще експлодира. Всичко е до предпочитание. Ако върнеш почитателите и има бомбастична атмосфера, както желая да направя в този момент в Локомотив, всичко е допустимо. Аз започнах в Пловдив, тъкмо по този метод. Не желаех да плащаме огромни заплати и пари на мениджъри. Ако тръгнат в тази посока, Левски отново ще бъде този Левски, който би трябвало да бъде. Това е един тим, който постоянно ще го има и се надявам нещата там да се оправят по скоро “, съобщи Акрапович.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР