Tреньорът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович и капитанът Димитър

...
Tреньорът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович и капитанът Димитър
Коментари Харесай

В Локо Пд намаляват заплатите по европейски модел

Tреньорът на Локомотив Пловдив - Бруно Акрапович и капитанът Димитър Илиев започнаха акция, с която да оказват помощ на клуба в идната икономическа рецесия след пандемията с ковид. Наставникът е разговарял с футболист №1 на България и двамата са били единомислещи, че е хубаво играчите да се покажат на равнището на последователите, които към този момент интензивно подкрепят възрастни хора в потребност.

" Чух се и със притежателя и го уверих, че с помощниците ми ще се откажем от част от възнагражденията си за интервала, в който освен няма мачове, само че нямаме опция даже да упражняваме. Митко също знае по какъв начин да приказва с момчетата, а те сигурно ще откликнат, тъй като ги познавам. Този жест е най-нормалното и естествено нещо, което може да създадем, в случай, че е ясно, че парите в клуба идват от джоба на един-единствен човек. Христо Крушарски заслужава да усети нашата признателност към него за напъните, които поставя. Трябва да служим за образец и на другите. И ние като почитателите в даден миг даже може да помогнем на хората, които ще имат най-голяма потребност от помощ в тази обстановка. Трябва да запазим нашата единодушие и да се завърнем още по-силни ", съобщи босненецът.

Инициативата за отвод от заплати поддържа и спортният шеф - Георги Иванов. Както е известно, няколко европейски гранда към този момент понижиха заплатите си, влизайки в състояние на клубовете. Сред тях са Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, а в Ювентус няма да получават хонорари 4 месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР